یخچال شما دیگر به درستی بسته نمی شود یا نشتی دارد؟ نگران نباشید. تعمیرات یخچال هیمالیا در اصفهان در یک ویدیوی آموزشی، همکار ما لیزا به شما نشان میدهد که چگونه در سه مرحله ساده درزگیر درب یخچال خود را تعویض کنید.
چگونه مهر و موم یخچال را تعویض کنیم؟
زیر یخچال شما آب است. این ممکن است به دلیل مشکل در مهر و موم لاستیکی باشد. اگر درب مانند گذشته به خوبی بسته نشود، یخچال شما باید حتی سختتر کار کند تا غذای شما خنک شود (و در نتیجه انرژی بیشتری مصرف کند). بنابراین یخ می تواند تشکیل شود که پس از ذوب شدن، گودال های آب ایجاد می کند.
برای تعویض واشر یخچال به چه چیزی نیاز دارید؟
یک اسکناس (به عنوان مثال 10 یورو)
یک مهر جدید
آب بندی درب یخچال را در 3 مرحله تعویض کنید
مرحله 1: واشر را تست کنید
برای بررسی اینکه آیا یخچال شما هنوز به درستی بسته می شود، از اسکناس استفاده کنید. صورتحساب را در درب یخچال ثابت کنید و سعی کنید آن را بالا و پایین ببرید. اگر لیز خورد، زمان تعویض واشر فرا رسیده است. هنگام سفارش آنلاین واشر یخچال از مارک و مدل صحیح یخچال مطمئن شوید تا واشر جدید ابعاد مناسبی داشته باشد.
مرحله 2: درزگیر قدیمی درب را تعویض کنید
واشر قدیمی را که از گوشه ها شروع شده و به سمت وسط کار می کند، بردارید. واشر جدید را به همین ترتیب و از گوشه ها شروع کنید.
مرحله 3: دوباره مفصل را تست کنید
برای اطمینان از اینکه درزگیر یخچال شما اکنون به درستی بسته می شود، می توانید دوباره تست بلیط را انجام دهید، مرحله 1 را در بالا ببینید. اگر در جای خود بماند، یخچال ثابت است.
دستگاه خود را خودتان تعمیر کنید (یا آن را تعمیر کنید)
آیا مشکل دیگری با یخچال خود دارید یا می خواهید بدانید که قطعات یدکی مانند واشر را از کجا بخرید؟ سپس به Repairguide ما نگاهی بیندازید.
مصرف آجیل به طور کلی با فواید سلامتی خاصی همراه است. قیمت گردو تازه در اصفهان
مدیریت وزن
اگر می خواهید وزن کم کنید، آجیل می تواند یک میان وعده سالم باشد. چربی های سالم، پروتئین و فیبر آنها می تواند به شما کمک کند بعد از یک میان وعده احساس سیری کنید. با این حال، از آنجایی که آنها کالری بالایی دارند، مصرف آنها در حد اعتدال ضروری است.
یک مطالعه (1) در مورد مصرف آجیل نشان داد که مصرف منظم آجیل (حدود یک مشت در روز) در طولانی مدت می تواند در یک رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از چاقی و دیابت نوع 2 گنجانده شود. با این حال، این مطالعه به آجیل درختی به عنوان جایگزینی برای غذاهای کمتر سالم بنابراین، از این مطالعه مشخص نیست که آیا آجیل درختی خود یک مزیت منحصر به فرد دارد یا خیر. و منطقی است، جایگزینی کیک های صنعتی با تعداد انگشت شماری بادام هندی فقط می تواند مفید باشد.
ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند
طبق یک مطالعه (2) که در شماره 2017 مجله Nutrients منتشر شد، بادام هندی ممکن است به کاهش کلسترول LDL در برخی از بزرگسالان کمک کند. محققان دریافتند که وقتی بزرگسالانی که سطح کلسترول کمی داشتند، روزانه 28 تا 64 گرم بادام هندی مصرف می کردند، در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی کنترلی داشتند، شاهد کاهش 24 درصدی کلسترول LDL بودند.
نویسندگان این مطالعه خاطرنشان کردند که پروفایل اسیدهای چرب، پروتئینهای گیاهی، فیبرها، ویتامینها، مواد معدنی، کاروتنوئیدها و همچنین فیتواسترولهای موجود در بادام هندی و سایر آجیلهای درختی میتواند منشأ فواید سلامتی آجیل باشد.
کمک به مدیریت یا پیشگیری از دیابت
مطالعات متعددی رابطه بین مصرف آجیل و دیابت را بررسی کرده اند. محققان دریافته اند که بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ممکن است از خوردن آجیل سود ببرند. مطالعات نشان داده است که مصرف بادام هندی توسط افراد مبتلا به دیابت با بهبود تنظیم انسولین و نسبت کلسترول بهتر (3)، و همچنین افزایش سطح کلسترول HDL و کاهش فشار خون سیستولیک (4) مرتبط است.
سلامت قلب را بهبود می بخشد
بادام هندی، مانند تمام آجیل های درختی، غذاهای پرچرب است، اما چربی های چند و تک غیر اشباع را فراهم می کند، چربی هایی که سالم در نظر گرفته می شوند که به حمایت از سلامت قلب و عروق و کاهش ضربان قلب کمک می کنند. بادام هندی همچنین فیبر دارد که با سلامت قلب نیز مرتبط است.
مطالعات همچنین نشان می دهد که رژیم های گیاهی حاوی چربی های سالم و پروتئین از مغزها و دانه ها (به جای محصولات گوشتی) می توانند سلامت قلب را بهبود بخشند (6). مطالعات همچنین نشان داده اند که مصرف آجیل به طور قابل توجهی با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، به ویژه در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است (7).
پیشگیری از کمبود مس
آجیل می تواند از کمبود مس برای افرادی که رژیم غذایی بدون گوشت دارند جلوگیری کند.
در واقع، بادام هندی یکی از منابع غذایی اصلی مس، پس از صدف و گوشت گاو است. بنابراین برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و در معرض خطر کمبود مس هستند ایده آل هستند. مس برای استخوان ها و ماهیچه های سالم مورد نیاز است و تقریباً دو سوم مس بدن در اسکلت و ماهیچه ها یافت می شود.
افراد مبتلا به بیماری سلیاک بیشتر از جمعیت عمومی در معرض خطر ابتلا به کمبود مس هستند. بادام هندی به طور طبیعی بدون گلوتن است، بنابراین برای این افراد بی خطر است.
خطرات بادام هندی
همانطور که می بینید، بادام هندی فواید زیادی برای سلامتی دارد. اما آیا به ظرافت ضمنی توجه کردید؟ مطالعه هر چه که باشد، همیشه در مورد مصرف متوسط یا مصرف توصیه شده حدود 30 گرم در روز صحبت می کند.
بیایید صادق باشیم من و شما. هر چند وقت یکبار یک بسته بادام هندی را باز می کنید، یک مشت آن را بردارید و بسته را در کمد برگردانید؟
به شخصه هیچ وقت این اتفاق برای من نیفتاده است.
این تمام خطر این میان وعده سالم محسوب می شود: بسیار اعتیاد آور است و خوردن مقدار زیادی از آن بدون اینکه متوجه شوید کار سختی نیست.
بنابراین، بادام هندی یک میان وعده سالم برای یک رژیم غذایی متعادل، هم برای ورزشکاران و هم برای گیاهخواران، باقی می ماند، اگر و تنها اگر اراده ای آهن در بسته بندی نداشته باشید. در غیر این صورت، مقدار
به محض تحویل آجیل به کارخانه فرآوری در محل، اولین کنترل مغز گردو ایرانی سوپر کیفی کالاهای تازه انجام می شود. سپس پوسته سبز و سایر ناخالصی های طبیعی در فرآیند به اصطلاح "پوسته بندی" حذف می شوند. سپس آجیل ها به دقت در خشک کن های بزرگ در مدت 48 ساعت در هوای گرم خشک می شوند تا ماندگاری بیشتری داشته باشند و رنگ روشن آن حفظ شود. برای به دست آوردن مغزهای گرانبهای گردو که به صورت تک محصولی و در انواع محصولات ما مانند گدای لوکس ما یافت می شود، آجیل باید ترک خورده باشد. در گذشته آجیل ها را با دست می شکستند. امروزه آنها با ظرافت توسط ماشین آلات پردازش می شوند. وقتی می دانید که شیلی به تنهایی بیش از 100000 تن مغز گردو در سال برداشت می کند بسیار راحت است.
Qualitätsmerkmale von Walnüssen در شیلی
برند با کیفیت
معیار تعیین کننده برای طبقه بندی و در نتیجه قیمت، اندازه و رنگ مغز گردو است. ما آنها را پهن و براق ترجیح می دهیم. عامل مهم دیگر یکپارچگی مغز گردو است. نیمه های مهره ما تقریباً کاملاً دست نخورده هستند و عملاً هیچ سایش یا شکستگی وجود ندارد. این یک عارضه جانبی مثبت اضافی نیز دارد: اگر پوست نازک مغز گردو وجود داشته باشد و شکستگی یا ساییدگی کمی داشته باشد، گردو به طور طبیعی در برابر اکسیژن محافظت می شود که به طور مثبت در طعم آن منعکس می شود. مزیت دیگر کشت در شیلی: مغز گردو به دلیل آب و هوا معتدل است. قبل از اینکه آجیل ها برای ما در اولم ارسال شوند، چندین بررسی کیفیت انجام می شود. این شامل بررسی های مدرن لیزری، فلزیاب ها و بررسی های دستی است که توسط کارکنان مجرب انجام می شود. در حال حاضر 6 تا 8 هفته پس از برداشت، اولین مغز گردو در جعبه های حمل و نقل محافظت شده با اکسیژن به محل ما در اولم می رسد.
Prüfung von Walnüssen im Seeberger Labor
کنترل کیفیت
کنترل نهایی آجیل در اینجا در دفتر مرکزی ما در اولم توسط آزمایشگاه شیمی مواد غذایی داخلی ما انجام می شود. شکل، رنگ، شکستگی، طعم، اندازه، بو و قوام را بررسی می کنیم. هر دسته در آزمایشگاه حسی ما چشیده می شود. فقط زمانی که آخرین آزمایش با موفقیت انجام شد، مغز گردو توسط ما بسته بندی می شود یا برای مخلوط استفاده می شود، مانند مجموعه آجیل ما یا گدای لوکس ما به نام چند.
Partnerschaft zwischen Seeberger und Chilenischen Farmern
شراکت
علاوه بر تقاضای زیاد در اندازه، طعم و رنگ محصولات طبیعی، تماس شخصی و همچنین برداشت در محل نیز برای ما تعیین کننده است. مدیر عامل ما رالف برانک و خریدار قدیمی آندریاس هیگل سفر طولانی را به ایالت آند آغاز کردند تا از شرکای محلی خود دیدن کنند و با آنها تبادل نظر کنند. ما مفتخریم که شرکای قابل اعتمادی را در شیلی پیدا کرده ایم که بیش از 20 سال با برخی از آنها کار کرده ایم. فلسفه شرکتی تامین کننده ما با فلسفه خود ما مطابقت دارد. روابط تجاری ما برای پایداری طراحی شده است و به سمت سود کوتاه مدت نیست. به عنوان مثال، قیمت های توافق شده برای کل سال برداشت معتبر است.
ساخت Arbeitsbedingungen auf Walnussplantage در شیلی
شرایط کار منصفانه
به عنوان یک اقتصاد نوظهور، یافتن و مهمتر از همه، حفظ کارگران خوب برای شیلی بسیار مهم است. کشاورزان شریک و تامین کننده محلی ما در حال توسعه اقداماتی برای بهبود شرایط کاری در زنجیره ارزش هستند. به عنوان مثال، کارمندان در نقاط جمع آوری توسط اتوبوس های شرکت جمع آوری می شوند. اتاق های تفریحی برای استراحت در دسترس هستند و خدمات مراقبت از کودکان برای مادران شاغل وجود دارد. وعده های غذایی در ساعات کاری توسط شریک ما ارائه می شود. ضمنا سالن های کارخانه دارای تهویه مطبوع بوده و برای کاهش صدا مراحل کار پر سروصدا مانند دستگاه های مهره شکن در سالن های مجزا قرار می گیرد.
قبل از اقدام به تعویض مبرد، باید مطمئن شوید که تمام ابزار و مواد لازم برای کار را در دسترس دارید. نمایندگی تعمیر یخچال الکترواستیل در اصفهان
مرحله شماره 1 - خودتان مشکل را تشخیص دهید
مبردها نمی سوزند، اما نبود یا مقدار ناکافی آنها در سیستم می تواند باعث سایش زودرس و آسیب به سایر قطعات شود.
علاوه بر این، نقض تنظیم شده انتقال حرارت باعث می شود دمای یخچال بیش از حد بالا باشد، محصولات خراب و بوی بد و غیره شود. بنابراین، مهم است که یاد بگیرید چگونه به سرعت علائم نشت را شناسایی کنید و آنها را از بین ببرید.
علائم نشت فریون
وجود برف در داخل یخچال می تواند نشانه ای از خرابی باشد، به خصوص اگر درپوش برف پس از یخ زدایی دوباره ظاهر شود.
در اینجا چند نکته وجود دارد که شایسته توجه ویژه است:
دمای داخل محفظه خیلی زیاد است.
کاهش قابل توجهی وقفه در عملکرد موتور؛
کمپرسور به طور مداوم کار می کند.
تراکم در داخل دستگاه ظاهر می شود.
بوی نامطبوع از یخچال خارج می شود که با وجود مواد غذایی فاسد همراه نیست.
اواپراتور با یک کلاه برف یا یخ و غیره پوشیده شده است.
گاهی اوقات می توان فورا نشت را تشخیص داد. اگر یخ به دقت از اواپراتور خارج نشود، ممکن است لوله مدار به طور تصادفی سوراخ شود.
در نتیجه گاز با صدای خش خش مشخص از سوراخ باریک خارج می شود. اگر به این لحظه توجه کنید، می توانید به سرعت مشکل را حل کنید.
بدنه خوردگی
خوردگی کیس می تواند نشانه ای از کمبود مبرد در مدار باشد: در داخل محفظه دما افزایش می یابد، تراکم تجمع می یابد، رطوبت روی فلز اثر می گذارد و زنگ زدگی ظاهر می شود.
مرحله شماره 2 - کارهای مقدماتی قبل از تعویض
البته قبل از شروع تعمیرات، یخچال باید از برق جدا شود. تمام بخاری ها و منابع شعله باز باید خاموش یا از منطقه ای که سوخت گیری فریون انجام می شود حذف شود.
تجهیزات الکتریکی که در طول تعمیر مورد استفاده قرار می گیرند باید مطابق با دفترچه راهنما زمین شوند.
هنگام جوشکاری، ایمنی آتش سوزی نیز باید در نظر گرفته شود. اگرچه فریون برای افراد خطرناک نیست، اما بهتر است هنگام رانندگی و همچنین در پایان کار اتاق را تهویه کنید.
آماده شدن برای تعمیر
اول از همه، شما باید یخچال را از شبکه جدا کنید و مجموعه ای از ابزارهای لازم را آماده کنید
قبل از شروع تعمیرات، یافتن و بازخوانی دفترچه راهنمای یخچال به منظور در نظر گرفتن ویژگی های یک مدل خاص، دشوار نخواهد بود. هنگام پر کردن یخچال با فریون، باید روی اطلاعات نشان داده شده روی برچسب و همچنین روی برچسب های روی سیلندر پر کننده تمرکز کنید.
مرحله 3 - مبرد باقیمانده را حذف کنید
قبل از پمپاژ گاز به سیستم، باید مبرد باقی مانده را از آن خارج کنید. برای انجام این کار، شما باید یک فیلتر خشک کن پیدا کنید، آن را با یک دسته سوزن بسته شده است.
پس از آن، یک سوراخ از طریق فیلتر در قسمت مسی حفر می شود. عنصر آسیب دیده باید با عنصر جدید جایگزین شود.