پوست گردو آن را از آسیب های فیزیکی و عفونت های مختلف محافظت می کند. از طرفی پسته های شور و شیرین به دلیل داشتن سدیم و قند زیاد، انتخاب خوبی نیستند. خرید پسته فندقی اصفهان
محافظ آجیل آن را از آسیب های فیزیکی و عفونت های مختلف محافظت می کند، بنابراین ایده آل این است که گردو را با پوست خریداری کنید، زیرا به شکل طبیعی خود هستند و کمتر فرآوری شده اند.
آنها باید در ظروف دربسته و در مکان های خشک و خنک نگهداری شوند تا چندین ماه دوام بیاورند.
خواص و مواد مغذی پسته
به گفته متخصصان تغذیه، هر زمان که نسبت به داشتن سبک زندگی سالم و کنترل رژیم غذایی خود آگاهی بیشتری پیدا می کنیم، بهتر است در طول روز از میان وعده های کوچک استفاده کنیم.
آنها یکی از معدود آجیل هایی هستند که حاوی بیشتر مواد مغذی مورد نیاز انسان هستند.
حاوی مواد مغذی مانند کربوهیدرات، پروتئین، چربی، فیبر، فسفر، پتاسیم، تیامین، ویتامین B-6، بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، مس، منگنز، ویتامین C، ریبوفلاوین، نیاسین اسید پانتوتنیک، اسید فولیک، ویتامین E، ویتامین A و ویتامین K.
همه این مواد مغذی پسته را به شرایط مناسبی برای سلامتی بهتر تبدیل می کند.
آنها حاوی کالری کمتر و پتاسیم و ویتامین K بیشتری در هر وعده نسبت به سایر آجیل ها هستند.
یک وعده 1 اونس پسته بو داده حاوی 160 کالری، 6 گرم پروتئین، 3 گرم فیبر و 15 گرم چربی است که تنها 2 گرم آن چربی اشباع شده است.
همچنین 25 درصد از ارزش روزانه ویتامین B-6، 15 درصد از ارزش روزانه تیامین و فسفر و 10 درصد از ارزش روزانه منیزیم را به شما می دهد.
خواص و فواید پسته برای سلامتی
1- کاهش کلسترول
طبق یک مطالعه، میان وعده های حاوی پسته می توانند به کاهش کلسترول کمک کنند. بر اساس مطالعهای، شرکتکنندگانی که رژیم غذایی کمکالری داشتند، که ۱۰ یا ۲۰ درصد از کل کالری آنها بهصورت پسته بود بهمدت ۴ هفته، سطح کلسترول خود را بیشتر از شرکتکنندگانی که رژیم را بدون مصرف آن دنبال کردند، کاهش دادند. در سپتامبر 2008 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد.
ال-آرژنین موجود در آن میتواند رگهای خونی شما را با احتمال کمتری برای ایجاد لختههای خونی که میتواند باعث حمله قلبی شود، و ویتامین E، که باعث میشود رگهای خونی شما کمتر با پلاک مسدود شوند را کاهش دهد.
طبق مطالعات بالینی تجربی، پسته ممکن است باعث حفظ سطح قند خون سالم در افراد سالم شود.
شورای بین المللی اطلاعات غذا خاطرنشان می کند که مشکلات اصلی رژیم غذایی مردان و زنان به محدودیت چربی مربوط می شود.
آنها همچنین خاطرنشان کردند که یک سوم از پاسخ دهندگان معتقدند که پروتئین به افراد کمک می کند احساس سیری کنند و به ویژه با افزایش سن افراد مفید است.
یکی از روغن های غذایی سالم، روغن پسته است که همچنین به محافظت از پوست در برابر خشکی یا استفاده در طب سنتی برای ماساژ درمانی، رایحه درمانی، داروسازی، لوازم آرایشی و صنعت کمک می کند.
فقط یک کیسه کوچک پسته در روز سطح توصیه شده آنتی اکسیدان های فنلی، مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین ها را تضمین می کند.
2- کاهش خطر بیماری قلبی
تحقیقات نشان می دهد که مصرف منظم پسته می تواند سطح کلسترول بد LDL را در بدن کاهش دهد.
آنتی اکسیدان ها، فیتواسترول ها، اسیدهای چرب غیر اشباع (هم اسیدهای چرب تک غیراشباع و هم اسیدهای چرب چند غیر اشباع) برای ارتقای سلامت قلب ایده آل هستند.
3- کمک به مبارزه با دیابت (نوع دوم)
در افراد مبتلا به دیابت، قندها پیوندهای نامناسبی با پروتئین ها ایجاد می کنند و آنها را بی فایده می کنند. این فرآیند به گلیکاسیون معروف است.
آنتی اکسیدان های موجود در پسته به کاهش فرآیند گلیکوزیشن کمک می کند و بنابراین می تواند به کنترل دیابت کمک کند.
4- زندگی جنسی خود را بهبود بخشید
با توجه به مطالعه انجام شده توسط M. Aldemir از بیمارستان دانشگاه و مرکز تحقیقات آتاتورک در آنکارا در سال 2011، پسته به شدت بر نشاط جنسی مردان تأثیر گذاشته است.
پسته یکی از آجیل هایی است که بیشترین فواید را از کمک به تنظیم کلسترول یا فشار خون بالا گرفته تا بهبود وضعیت پوست نشان داده است. هر چیزی که این دانه می تواند برای شما به ارمغان بیاورد را کشف کنید. قیمت پسته احمد آقایی درجه یک
ناتالیا کاستیون
نوشته شده توسط:
ناتالیا کاستیون
روزنامه نگار متخصص در زندگی سالم
8 فایده پسته برای سلامتی
به اشتراک گذاشته شده:
264
اشتراکگذاری محتوا در فیسبوک اشتراکگذاری محتوا در توییتر اشتراکگذاری محتوا در واتساپ اشتراکگذاری محتوا در تلگرام اشتراکگذاری محتوا در پینترست آدرس اینترنتی را به اشتراک بگذارید اشتراکگذاری محتوا از طریق ایمیل
به روز شده: 4 مه 2023
نشان داده شده است که آجیل خواص بسیار خوبی برای سلامتی دارد و در میان آنها یکی وجود دارد که بسیار برجسته است: پسته. این دانه که منبع آنتی اکسیدان، پروتئین و فیبر است، توسط تعداد زیادی از مطالعات علمی که فواید آن را تأیید می کند، پشتیبانی می شود. همزمان با روز جهانی پسته که در 26 فوریه جشن گرفته می شود، به خواندن ادامه دهید و بدانید که مصرف پسته چه کمکی برای سلامتی شما دارد.
تبلیغات
پسته یکی از آجیل های معتبر است و طعم خاص و قابل استفاده تری دارد که می توانید به تنهایی یا در تهیه های مختلف از آن لذت ببرید. بنابراین، معمولاً به عنوان پیش غذا، در سالاد، سس، بستنی، دسر - برخی حتی آن را به قهوه اضافه می کنند - یا در دستور پخت برشته استفاده می شود، زیرا رنگ مایل به سبز آن رنگ می دهد و مواد مغذی زیادی به غذاها می دهد.
از درخت پسته (Pistacia vera)، درخت کوچک بومی خاورمیانه (معمول در کوههای ترکیه، یونان، پاکستان، افغانستان، ایران...). در واقع، ایران پیشروترین تولیدکننده این میوه سبز رنگ کوچک در جهان است، اما ایالات متحده، نیومکزیکو و شمال آفریقا از آن پیروی میکنند و در اسپانیا کشت آن در سالهای اخیر افزایش یافته است، عمدتاً در کاستیا-لامانچا، جایی که در آن جا افزایش یافته است. تقاضا به طور تصاعدی افزایش یافته است. هزینه های تولید آن پایین است و قیمت آن بین 7 تا 10 یورو در هر کیلو است.
یک وعده پسته (30 گرم) 37 درصد از نیاز روزانه توصیه شده ویتامین B6 و حدود 160 کیلو کالری را تامین می کند.
میدانیم که رژیم مدیترانهای یکی از متعادلترین و سالمترین رژیمهای غذایی در جهان محسوب میشود و در هرم جدید تغذیهای که توسط بنیاد رژیم غذایی مدیترانهای تهیه شده است، پسته نقش مهمی ایفا میکند، زیرا بالاتر از بقیه آجیلها قرار دارد.
تبلیغات
فواید خوردن پسته
همانطور که در پیستامد توضیح داده شد، این دانههای سبز نسبت به سایر آجیلها دارای چربی کمتر و فیبر، ویتامین E و K، پتاسیم، فیتواسترولها و برخی کاروتنوئیدها مانند زآگزانتین و لوتئین هستند و از این رو مصرف آن بیشتر و بیشتر میشود. .
به گفته وزارت کشاورزی، شیلات و غذای اسپانیا، علاوه بر اینکه منبع کربوهیدرات است، یک وعده پسته - حدود 49 واحد یا 30 گرم - 37 درصد از نیاز روزانه توصیه شده ویتامین B6 را تامین می کند و اگرچه بسیار زیاد است. کالری، حدود 160 کیلو کالری در هر وعده - همچنین سرشار از پروتئین گیاهی و لیپیدها، به ویژه چربی های تک غیراشباع (اسید اولئیک) است.
در اینجا برخی از فواید پسته برای سلامتی ثابت شده است:
فواید خوردن پسته: کلسترول را کاهش می دهد
به کاهش کلسترول کمک می کند
این مورد توسط وزارت کشاورزی، شیلات و غذای اسپانیا و در مطالعات متعدد، مانند آنچه در مجله تغذیه منتشر شده است، برجسته شده است، که نشان میدهد چربیهای تک غیراشباع موجود در پسته به کاهش سطح کلسترول LDL (بد) کمک میکنند. ) در خون
تبلیغات
فواید خوردن پسته: فشار خون بالا
از فشار خون شریانی محافظت می کند:
طبق تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا (ایالات متحده آمریکا)، افزودن 42.5 گرم پسته به یک رژیم غذایی متعادل، فشار خون سیستولیک شرکت کنندگان را تا 4.8 میلی متر جیوه کاهش می دهد که برای جلوگیری از فشار خون بالا مفید است.