مصرف آجیل به عنوان میان وعده

پروتئین های گیاهی و فیبر نیز به این لیست اضافه شده است. تاسات می‌گوید: آجیل، محصولی از فیبر، سیری ایجاد می‌کند، عملکرد ترانزیت روده را تحریک می‌کند، رشد و حیات میکروبیوتا را بهبود و تنظیم می‌کند و می‌افزاید که این ماده مغذی همچنین به سطح کلسترول بد (LDL) و گلوکز خون کمک می‌کند. این متخصص تغذیه می افزاید: به این ترتیب از سیستم قلبی عروقی محافظت می شود و از بیماری های مزمن جلوگیری می شود. خرید آجیل و خشکبار


آجیل را می توان به عنوان میان وعده، همراه با میوه، در ماست یا سالاد مصرف کرد.

آجیل را می توان به عنوان میان وعده، همراه با میوه، در ماست یا سالاد مصرف کرد.

شاتراستاک - Shutterstock

طبق گزارش کلینیک مایو، نهادی که به تحقیق و انتشار محتوای علمی و بهداشتی اختصاص دارد، یک مرد بالغ سالم باید روزانه بین 30 تا 38 گرم فیبر مصرف کند، یک زن با ویژگی های مشابه، بین 21 تا 25 گرم. از نظر اخبار پزشکی امروز، در خانواده آجیل، بادام بیشترین فیبر را دارد: هر 100 گرم بادام حاوی 12.50 گرم فیبر است. پس از آنها پسته با 10.60 گرم و فندق با 9.7 گرم قرار دارند. قیمت خلال بادام زمینی


در رابطه با ریز مغذی‌ها، آجیل سرشار از مواد معدنی مانند کلسیم است، ماده‌ی مغذی که استخوان‌ها و دندان‌ها را تقویت کرده و حیاتی نگه می‌دارد، در انقباض ماهیچه‌ها و گردش خون از طریق رگ‌های خونی همکاری می‌کند. در عین حال، آنها منبع آهن هستند که وظیفه حمل و نقل و ذخیره اکسیژن در سراسر بدن را بر عهده دارد و در تشکیل هموگلوبین که گلبول های قرمز خون هستند، شرکت می کند. منیزیم که عملکرد صحیح سیستم عصبی را تنظیم و متعادل می کند و در تشکیل پروتئین ها همکاری می کند. پتاسیم یکی دیگر از مواد معدنی موجود است که مسئول سطح شاخص سدیم، ثابت نگه داشتن ضربان قلب و عملکرد صحیح کلیه است. در نهایت، فسفر دارد که به تشکیل استخوان ها و دندان ها کمک می کند و در ترمیم سلول ها و بافت ها همکاری می کند.


در مورد ویتامین ها، آنها حاوی کمپلکس E هستند که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند، از ملتهب شدن سلول ها جلوگیری می کند و در نتیجه از آنها در برابر رادیکال های آزاد، مواد مضری که می توانند باعث بیماری شوند، محافظت می کند. علاوه بر این، عملکرد شناختی را تحریک می کند.


اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 و 6 در آجیل برجسته هستند.

اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 و 6 در آجیل برجسته هستند.

شاتر استاک

بهترین زمان برای مصرف آجیل

با این حال، مصرف آن فراتر از فواید آن، رازهایی در مورد اینکه چه زمانی از روز برای استفاده از آنها و در چه مقداری است، را در خود دارد. افسانه های رایج زیادی وجود دارد که می گویند مصرف آجیل، به خصوص در شب، قبل از خواب، باعث افزایش وزن می شود. اما به گفته پرسنر، واقعیت این است که همه چیز به سبک زندگی و کالری مورد نیاز هر فرد بستگی دارد. بنابراین، "هیچ توصیه خاصی در مورد اینکه چه زمانی از روز برای مصرف آنها مناسب است وجود ندارد: توصیه در مورد چگونگی و زمان باید فردی باشد و بر اساس فعالیت های انجام شده ارزیابی شود."


در هر صورت پیشنهادهای کلی برای برخی از گروه های جمعیتی وجود دارد. برای کسانی که مجبور به افزایش وزن هستند، آجیل منبع خوبی است زیرا این افراد معمولاً اشتهای زیادی ندارند و حجم زیادی غذا را تحمل نمی کنند. بنابراین، در بخش کوچکی، کالری و چندین ماده مغذی دریافت می کنند.


از طرف دیگر، او اظهار می کند که اگر کسی می خواهد وزن کم کند، "شما باید مراقب مقدار و دفعات مصرف آن باشید، اما این به معنای حذف کامل آنها از رژیم غذایی نیست." در عین حال، این متخصص توصیه می‌کند کسانی که رژیم گیاهخواری را به دور از مصرف گوشت قرمز دنبال می‌کنند، «در پایان وعده‌های غذایی خود، چه شام ​​و چه ناهار، مصرف آجیل به‌طور کامل توصیه نمی‌شود، زیرا مواد آجیل آن‌ها را مهار می‌کند. جذب آهن از گیاه.


جدای از این توصیه ها، تاست مصرف آجیل را به همه گروه های سنی به ویژه کسانی که از خستگی مزمن رنج می برند و یا ورزشکار هستند پیشنهاد می کند و هشدار می دهد که تنها افرادی که باید از مصرف آجیل اجتناب کنند، افراد حساس و کودکان کوچک هستند. در مورد نحوه مصرف آن کاملاً متنوع است. این متخصص تغذیه می‌گوید: «می‌توان آن‌ها را در هر زمانی از روز به‌عنوان میان‌وعده، همراه با میوه، ماست یا سالاد استفاده کرد».


آجیل یک غذای ایده آل برای افزودن به رژیم غذایی روزانه، مکمل دریافت مواد مغذی و افزایش سلامتی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد