سه بیماری که خوردن پسته به مبارزه با آنها کمک می کند
سه بیماری که خوردن پسته به مبارزه با آنها کمک می کند
سه بیماری که خوردن پسته به مبارزه با آنها کمک می کند / VIDEO: PI STUDIO
رافا ساردینیا
رافا ساردینیا
06 اوت 2024 3:59 به روز شده در 09 اوت 2024 12:34
چرا به El Periódico اعتماد کنیمچرا به El Periódico اعتماد کنیمچرا به El Periódico اعتماد کنیم
آجیل بخشی از یک رژیم غذایی سالم است. آنها این نام را به این دلیل دریافت کرده اند که کمتر از 50 درصد آب در ترکیب خود دارند.
آنها غذاهایی با فواید متعدد برای سلامتی هستند: سرشار از پروتئین، فیبر و مواد معدنی که برای بدن ضروری هستند. علاوه بر این، آنها میان وعده کاملی هستند، زیرا اگرچه یک محصول بسیار کالری هستند، اما در وعده های متوسط، اجتناب از خوردن میان وعده بین وعده های غذایی بسیار سیر کننده است. خرید اینترنتی آجیل
اخبار مرتبط
تمام اطلاعات سلامتی، تندرستی و تغذیه
چرا نباید حتی زمانی که رژیم داریم مصرف سیب زمینی را کنار بگذاریم؟
میوه ای برای افراد بالای 50 سال که حافظه را بهبود می بخشد و کلسترول را از بین می برد
سبزی پاییزی برای کنترل پیری، کلسترول و وزن
در صورت داشتن کلسترول بالا، چه غذاهایی را باید از برنامه غذایی خود حذف کنم و کدام یک برای من بهتر است؟
در طول تحقیقات گسترده، "شواهد علمی نشان می دهد، اما ثابت نمی کند، که خوردن 42.5 گرم در روز از اکثر آجیل ها، مانند پسته، به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم چربی اشباع شده و کلسترول، می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. و این بیانیه توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) تایید شده است.
پسته یکی از آجیل هایی است که دارای خواص غذایی سالم، کم چربی و پتاسیم بالا است. همچنین منبعی از ویتامین ها، به ویژه C و E، و سرشار از فیتوکمیکال ها مانند توکوفرول ها، کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی است.
پسته منبع ویتامین ها به ویژه C و E و سرشار از فیتوکمیکال ها مانند توکوفرول ها، کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی است.
پسته منبع ویتامین ها به ویژه C و E و سرشار از فیتوکمیکال ها مانند توکوفرول ها، کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی است / Freepik
بنیاد تغذیه اسپانیا تأکید می کند که "پسته یک غذای کالری است"، همانطور که قبلا ذکر شد، اما "پسته دارای محتوای بالایی از چربی های غیراشباع، به ویژه چربی های تک غیر اشباع است." همچنین منبعی از کلسیم، منیزیم، روی، پتاسیم، فسفر و آهن. و سرشار از ویتامینهایی مانند تیامین، ویتامین E و فولات است.
سیری و کنترل وزن بدن
اکثر مردم بر این باورند که مغزها مانند پسته به دلیل داشتن چربی زیاد باعث چاق شدن شما می شوند. اما، اینطور نیست، زیرا مطالعات اپیدمیولوژیک متعددی وجود دارد که خلاف آن را نشان داده است، همانطور که توسط تحقیقات منتشر شده در "Nutrients" مشخص شده است.
به مدت 12 هفته گروهی از افرادی که 53 گرم پسته یا 56 گرم چوب شور مصرف کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند. و نتیجه نشان می دهد که مصرف آن با افزایش وزن یا خطر بیشتر چاقی مرتبط نیست.
این متخصصان تاکید می کنند: هر دو گروه کاهش وزن داشتند، اما گروهی که مکمل پسته دریافت کردند نسبت به گروهی که مکمل چوب شور دریافت کردند، کاهش بیشتری در BMI نشان دادند.
در برابر دیابت
مطالعه ای که توسط واحد تغذیه انسانی دانشگاه Rovira i Virgili در تاراگونا انجام شد، نشان داد که پسته نقش اساسی در مبارزه با دیابت دارد، زیرا مقاومت به انسولین را بهبود می بخشد. این تحقیق که توسط دکتر مونیکا بولو هدایت می شود، با 50 فرد پیش دیابتی بین 25 تا 65 سال به مدت 9 ماه انجام شده است.
این مطالعه نشان داده است که مصرف آن افزایش سطح گلوکز خون را که بعد از غذا خوردن اتفاق میافتد کاهش میدهد و میتواند یکی از مکانیسمهایی باشد که از طریق آن مصرف همیشگی پسته میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش دهد. دیابت را می توان با رژیم غذایی سالم و ورزش بدنی پیشگیری کرد و شروع آن را به تاخیر انداخت.
کلید فشار خون
مصرف منظم پسته فشار خون را کاهش می دهد. همانطور که متخصصان بنیاد قلب اسپانیا توضیح میدهند، «زمانی که فشار خون بالا باشد، شریانها برای حمایت از آنها سخت میشوند که باعث تصلب شرایین میشود. به نوبه خود، این آسیب شناسی می تواند منجر به عوارض جدی مانند حمله قلبی یا ترومبوز مغزی، در میان سایر حوادث قلبی عروقی شود.
در یک کارآزمایی بالینی که بر روی 28 نفر انجام شد، طی چهار هفته رژیم غذایی کمچرب با 10 درصد کالری دریافتی از پسته (و در گروهی دیگر این درصد به 20 درصد افزایش یافت)، نشان داد که پسته به طور قابلتوجهی را کاهش دهد