خواص آجیل ها

پوست گردو آن را از آسیب های فیزیکی و عفونت های مختلف محافظت می کند. از طرفی پسته های شور و شیرین به دلیل داشتن سدیم و قند زیاد، انتخاب خوبی نیستند. خرید پسته فندقی اصفهان


محافظ آجیل آن را از آسیب های فیزیکی و عفونت های مختلف محافظت می کند، بنابراین ایده آل این است که گردو را با پوست خریداری کنید، زیرا به شکل طبیعی خود هستند و کمتر فرآوری شده اند.

آنها باید در ظروف دربسته و در مکان های خشک و خنک نگهداری شوند تا چندین ماه دوام بیاورند.


خواص و مواد مغذی پسته

به گفته متخصصان تغذیه، هر زمان که نسبت به داشتن سبک زندگی سالم و کنترل رژیم غذایی خود آگاهی بیشتری پیدا می کنیم، بهتر است در طول روز از میان وعده های کوچک استفاده کنیم.



آنها یکی از معدود آجیل هایی هستند که حاوی بیشتر مواد مغذی مورد نیاز انسان هستند.


حاوی مواد مغذی مانند کربوهیدرات، پروتئین، چربی، فیبر، فسفر، پتاسیم، تیامین، ویتامین B-6، بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین، کلسیم، آهن، منیزیم، روی، مس، منگنز، ویتامین C، ریبوفلاوین، نیاسین اسید پانتوتنیک، اسید فولیک، ویتامین E، ویتامین A و ویتامین K.


همه این مواد مغذی پسته را به شرایط مناسبی برای سلامتی بهتر تبدیل می کند.

آنها حاوی کالری کمتر و پتاسیم و ویتامین K بیشتری در هر وعده نسبت به سایر آجیل ها هستند.

یک وعده 1 اونس پسته بو داده حاوی 160 کالری، 6 گرم پروتئین، 3 گرم فیبر و 15 گرم چربی است که تنها 2 گرم آن چربی اشباع شده است.

همچنین 25 درصد از ارزش روزانه ویتامین B-6، 15 درصد از ارزش روزانه تیامین و فسفر و 10 درصد از ارزش روزانه منیزیم را به شما می دهد.

خواص و فواید پسته برای سلامتی

1- کاهش کلسترول

طبق یک مطالعه، میان وعده های حاوی پسته می توانند به کاهش کلسترول کمک کنند. بر اساس مطالعه‌ای، شرکت‌کنندگانی که رژیم غذایی کم‌کالری داشتند، که ۱۰ یا ۲۰ درصد از کل کالری آن‌ها به‌صورت پسته بود به‌مدت ۴ هفته، سطح کلسترول خود را بیشتر از شرکت‌کنندگانی که رژیم را بدون مصرف آن دنبال کردند، کاهش دادند. در سپتامبر 2008 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد.



ال-آرژنین موجود در آن می‌تواند رگ‌های خونی شما را با احتمال کمتری برای ایجاد لخته‌های خونی که می‌تواند باعث حمله قلبی شود، و ویتامین E، که باعث می‌شود رگ‌های خونی شما کمتر با پلاک مسدود شوند را کاهش دهد.


طبق مطالعات بالینی تجربی، پسته ممکن است باعث حفظ سطح قند خون سالم در افراد سالم شود.


شورای بین المللی اطلاعات غذا خاطرنشان می کند که مشکلات اصلی رژیم غذایی مردان و زنان به محدودیت چربی مربوط می شود.


آنها همچنین خاطرنشان کردند که یک سوم از پاسخ دهندگان معتقدند که پروتئین به افراد کمک می کند احساس سیری کنند و به ویژه با افزایش سن افراد مفید است.


یکی از روغن های غذایی سالم، روغن پسته است که همچنین به محافظت از پوست در برابر خشکی یا استفاده در طب سنتی برای ماساژ درمانی، رایحه درمانی، داروسازی، لوازم آرایشی و صنعت کمک می کند.


فقط یک کیسه کوچک پسته در روز سطح توصیه شده آنتی اکسیدان های فنلی، مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین ها را تضمین می کند.



2- کاهش خطر بیماری قلبی

تحقیقات نشان می دهد که مصرف منظم پسته می تواند سطح کلسترول بد LDL را در بدن کاهش دهد.


آنتی اکسیدان ها، فیتواسترول ها، اسیدهای چرب غیر اشباع (هم اسیدهای چرب تک غیراشباع و هم اسیدهای چرب چند غیر اشباع) برای ارتقای سلامت قلب ایده آل هستند.


3- کمک به مبارزه با دیابت (نوع دوم)

در افراد مبتلا به دیابت، قندها پیوندهای نامناسبی با پروتئین ها ایجاد می کنند و آنها را بی فایده می کنند. این فرآیند به گلیکاسیون معروف است.


آنتی اکسیدان های موجود در پسته به کاهش فرآیند گلیکوزیشن کمک می کند و بنابراین می تواند به کنترل دیابت کمک کند.


4- زندگی جنسی خود را بهبود بخشید

با توجه به مطالعه انجام شده توسط M. Aldemir از بیمارستان دانشگاه و مرکز تحقیقات آتاتورک در آنکارا در سال 2011، پسته به شدت بر نشاط جنسی مردان تأثیر گذاشته است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد