پسته یکی از آجیل هایی است که بیشترین فواید را از کمک به تنظیم کلسترول یا فشار خون بالا گرفته تا بهبود وضعیت پوست نشان داده است. هر چیزی که این دانه می تواند برای شما به ارمغان بیاورد را کشف کنید. قیمت پسته احمد آقایی درجه یک
ناتالیا کاستیون
نوشته شده توسط:
ناتالیا کاستیون
روزنامه نگار متخصص در زندگی سالم
8 فایده پسته برای سلامتی
به اشتراک گذاشته شده:
264
اشتراکگذاری محتوا در فیسبوک اشتراکگذاری محتوا در توییتر اشتراکگذاری محتوا در واتساپ اشتراکگذاری محتوا در تلگرام اشتراکگذاری محتوا در پینترست آدرس اینترنتی را به اشتراک بگذارید اشتراکگذاری محتوا از طریق ایمیل
به روز شده: 4 مه 2023
نشان داده شده است که آجیل خواص بسیار خوبی برای سلامتی دارد و در میان آنها یکی وجود دارد که بسیار برجسته است: پسته. این دانه که منبع آنتی اکسیدان، پروتئین و فیبر است، توسط تعداد زیادی از مطالعات علمی که فواید آن را تأیید می کند، پشتیبانی می شود. همزمان با روز جهانی پسته که در 26 فوریه جشن گرفته می شود، به خواندن ادامه دهید و بدانید که مصرف پسته چه کمکی برای سلامتی شما دارد.
تبلیغات
پسته یکی از آجیل های معتبر است و طعم خاص و قابل استفاده تری دارد که می توانید به تنهایی یا در تهیه های مختلف از آن لذت ببرید. بنابراین، معمولاً به عنوان پیش غذا، در سالاد، سس، بستنی، دسر - برخی حتی آن را به قهوه اضافه می کنند - یا در دستور پخت برشته استفاده می شود، زیرا رنگ مایل به سبز آن رنگ می دهد و مواد مغذی زیادی به غذاها می دهد.
از درخت پسته (Pistacia vera)، درخت کوچک بومی خاورمیانه (معمول در کوههای ترکیه، یونان، پاکستان، افغانستان، ایران...). در واقع، ایران پیشروترین تولیدکننده این میوه سبز رنگ کوچک در جهان است، اما ایالات متحده، نیومکزیکو و شمال آفریقا از آن پیروی میکنند و در اسپانیا کشت آن در سالهای اخیر افزایش یافته است، عمدتاً در کاستیا-لامانچا، جایی که در آن جا افزایش یافته است. تقاضا به طور تصاعدی افزایش یافته است. هزینه های تولید آن پایین است و قیمت آن بین 7 تا 10 یورو در هر کیلو است.
یک وعده پسته (30 گرم) 37 درصد از نیاز روزانه توصیه شده ویتامین B6 و حدود 160 کیلو کالری را تامین می کند.
میدانیم که رژیم مدیترانهای یکی از متعادلترین و سالمترین رژیمهای غذایی در جهان محسوب میشود و در هرم جدید تغذیهای که توسط بنیاد رژیم غذایی مدیترانهای تهیه شده است، پسته نقش مهمی ایفا میکند، زیرا بالاتر از بقیه آجیلها قرار دارد.
تبلیغات
فواید خوردن پسته
همانطور که در پیستامد توضیح داده شد، این دانههای سبز نسبت به سایر آجیلها دارای چربی کمتر و فیبر، ویتامین E و K، پتاسیم، فیتواسترولها و برخی کاروتنوئیدها مانند زآگزانتین و لوتئین هستند و از این رو مصرف آن بیشتر و بیشتر میشود. .
به گفته وزارت کشاورزی، شیلات و غذای اسپانیا، علاوه بر اینکه منبع کربوهیدرات است، یک وعده پسته - حدود 49 واحد یا 30 گرم - 37 درصد از نیاز روزانه توصیه شده ویتامین B6 را تامین می کند و اگرچه بسیار زیاد است. کالری، حدود 160 کیلو کالری در هر وعده - همچنین سرشار از پروتئین گیاهی و لیپیدها، به ویژه چربی های تک غیراشباع (اسید اولئیک) است.
در اینجا برخی از فواید پسته برای سلامتی ثابت شده است:
فواید خوردن پسته: کلسترول را کاهش می دهد
به کاهش کلسترول کمک می کند
این مورد توسط وزارت کشاورزی، شیلات و غذای اسپانیا و در مطالعات متعدد، مانند آنچه در مجله تغذیه منتشر شده است، برجسته شده است، که نشان میدهد چربیهای تک غیراشباع موجود در پسته به کاهش سطح کلسترول LDL (بد) کمک میکنند. ) در خون
تبلیغات
فواید خوردن پسته: فشار خون بالا
از فشار خون شریانی محافظت می کند:
طبق تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا (ایالات متحده آمریکا)، افزودن 42.5 گرم پسته به یک رژیم غذایی متعادل، فشار خون سیستولیک شرکت کنندگان را تا 4.8 میلی متر جیوه کاهش می دهد که برای جلوگیری از فشار خون بالا مفید است.